Web Analytics
scris marți, 25.06.2024

Un nou val de praf saharian ajunge în România

Un nou val de praf saharian va ajunge în România începând de miercuri, a anunțat Administrația Națională de Meteorologie(ANM). Praful se va depune în jumătatea de vest a țării în intervalele în care va ploua. Meteorologii au anunțat că România va scăpa de praful saharian joi.

Un nou val de praf saharian ajunge în România

Citește și Încep lucrările la terenul de fotbal „Aripi” din Pitești

„În perioada 26 iunie ora 3 – 27 iunie ora 21, circulația aerului, predominant sudică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcată cu particule de praf de origine sahariană, către sud-estul Europei și deasupra României.

Depunerile de praf vor putea fi observate în jumătatea de vest a țării în intervalele în care va ploua”, anunță, marţi, Administraţia Naţională de Meteorologie.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis și o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă de marţi, de la ora 12.00, până miercuri, la ora 3.00. Au fost anunțate furtuni în judeţele Alba, Sibiu, Hunedoara, Arad, Timiş, Caraş-Severin şi în unele zone ale judeţelor Cluj, Vâlcea, Gorj şi Mehedinţi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită