Web Analytics
scris vineri, 21.06.2024

O fetiţă de 3 ani a murit după ce părinţii au spălat-o cu soluţie pentru deparazitarea oilor. Sora ei este la spital

O fetiţă de numai 3 ani dintr-o comună din Sălaj a murit, iar sora ei în vârstă de 8 ani este la spital în stare gravă,  după ce părinţii le-au spălat cu o soluţie folosită pentru deparazitarea oilor. Poliţiştii au deschis acum o anchetă în acest caz. Trebuie menţionat că substanţa poate duce chiar la moarte indiferent dacă este folosită pentru uz extern, ori inhalată sau chiar ingerată de copiii lăsaţi nesupravegheaţi care nu cunosc pericolul.

O fetiţă de 3 ani a murit după ce părinţii au spălat-o cu soluţie pentru deparazitarea oilor. Sora ei este la spital

La  începtului săptămânii un copil de 7 ani din Botoşani a murit lângă tatăl său, pentru că era bolnav de pneumonie şi a inhalat vaporii substanţei, iar două surori, ambele însărcinate, sunt în comă la spital după ce s-au spălat cu aceeaşi substanţă toxică.

Citește și: Situaţie tensionată la o şcoală din Piteşti. Un elev a încercat să se sinucidă de teamă că profesoara de Fizică nu îi va încheia media

Luna trecută, cinci fraţi din Constanţa, cu vârste între 3 şi 15 ani au ajuns în stare extrem de gravă la spital, după ce mama lor i-a spălat cu o substanţă toxică, folosită în mod obişnuit la deparazitarea animalelor. În martie, un băieţel de 2 ani, din Dolj, a murit de ziua lui, după ce a băut o substanţă pentru deparazitarea oilor. Copilul, lăsat nesupravegheat, a intrat într-o cămară și a băut substanța albicioasă, crezând, cel mai probabil, că este lapte. În februarie, o fetiţă de 3 ani din Iaşi, a încetat din viaţă, după ce, cu o lună înainte, mama ei a spălat-o pe cap cu o soluţie toxică, pentru animale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită