Web Analytics
scris vineri, 21.06.2024

Daciana Sârbu, de la parlamentar la maistru cofetar

Daciana Sârbu, soția fostului premier Victor Ponta, a decis să iasă din politică în urmă cu mai mulți ani și să își urmeze pasiunea. După ce a cochetat cu politica, Dacia Sârbu a devenit maistru cofetar, notează romaniatv.ro.

Daciana Sârbu, de la parlamentar la maistru cofetar

Daciana Sârbu și Victor Ponta s-au căsătorit în 2006, după o relație de mai bine de patru ani. O cununie religioasă a avut loc la București, la Biserica Grădina Icoanei. A fost un moment de dublă fericire pentru cei doi politicieni, pentru că tot atunci au decis să organizeze și botezul fiicei lor, Irina Octavia. Câțiva ani mai târziu, cuplul a decis că este momentul ca familia lor să se mai mărească cu un membru, așa că au adoptat-o pe micuța Maria. Victor Ponta mai are un băiat dintr-o relația anterioară. Așa că cei doi au o familie numeroasă am putea spune.

Citește și: Nereguli în primării: nu au luat măsuri pentru perioada caniculară

Viața de familie a celor doi soți a fost întotdeauna discretă și au preferat să nu și-o expună public. Cu toate acestea, Daciana Sârbu le-a dezvăluit celor de la Wowbiz ce lecții de viață a primit de la tatăl său și ce sfaturi are pentru fiicele sale.

„Nici nu trebuie să stau pe gânduri! Este așa cumva o obsesie că mi-a spus Irina, fiica mea cea mare, că i-am insuflat ideea aceasta că să nu mintă niciodată și că uneori nu știe cum să fie diplomată. I se pare că dacă omite să spună adevărul, de fapt este minciună și nu îl protejează pe cel cu care discută.

Este ceva ce nu am tolerat niciodată: minciuna! Probabil că am avut de pierdut, dar este identitatea mea ca să zic așa. Nu știu dacă este o lecție, dar este foarte important pentru noi”, a mărturisit Daciana Sârbu, pentru WOWbiz.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită