Web Analytics
scris joi, 20.06.2024

Mai multe mașini cu cauciucurile tăiate, astăzi, pe autostrada București -Pitești

Mai multe mașini s-au ales cu cauciucurile tăiate din pricina rosturilor de dilatare de la kilometru 110 al A1 (autostrada București – Pitești), pe pod. În urma acestor incidente, Centrul Info Trafic a anunțat restricțiile de circulație de pe banda 1.

Mai multe mașini cu cauciucurile tăiate, astăzi, pe autostrada București -Pitești

Este vorba despre rosturile de pe suprafața de rulare. Aceste rosturi sunt instalate între suprafața de rulare a podului și drum și au rolul să absoarbă mișcările care apar de la diferențele de temperatură, deformarea și contracția structurii și sarcina de trafic.

Citește și Orașele din România unde au fost înregistrate temperaturi de peste 40 de grade la umbră

În urma acestui incident, Centrul Info Trafic a anunțat restricții de circulație, pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații la respectivele rosturi.

Restricțiile au afectat banda 1 a sensului de mers București – Pitești, la kilometru 109.

”Circulația pe Autostrada A1 sens București – Pitești, la kilometrul 109, va fi restricționată pe prima bandă pentru efectuarea de reparații la rosturile de dilatare ale podului”, a transmis Poliția.

Poliţiştii au asigurat protecţia zonei periculoase, pentru a nu se înregistra şi alte incidente până la intervenţia administratorului drumului

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită