Web Analytics
scris joi, 20.06.2024

Autostrada A1, cu probleme la km 109! Patru mașini avariate

În cursul dimineții de joi, 20 iunie, în jurul orei 9:00, polițiștii rutieri de pe Autostrada A1 au fost sesizați de mai mulți participanți la trafic despre faptul că autovehiculele pe care le conduceau au suferit avarii în urma trecerii peste un element al unui rost de dilatație de pe carosabil, la km. 109 al autostrăzii.

Autostrada A1, cu probleme la km 109! Patru mașini avariate

Citește și: CNAIR prelungeşte restricţiile pentru maşinile de mare tonaj, din cauza caniculei, până în 24 iunie

Și, într-adevăr, polițiștii au confirmat că avariile au fost provocate de un element dislocat al rostului de dilatație, din zona unui pod, la km 109 al autostrăzii, pe sensul de deplasare către Pitești.

Prin urmare, a fost asigurată protecția zonei periculoase, pentru a nu se înregistra și alte incidente, până la intervenția administratorului drumului public, ai cărui reprezentanți au luat măsuri de remediere.

De asemenea, polițiștii au întocmit documentația necesară conducătorilor auto, fiind eliberate autorizații de reparație auto în cazul a patru autoturisme.

Totodată, în urma abaterii constatate, a fost sancționat reprezentantul administratorului drumului (CNAIR), cu amendă în valoare de 3.465 lei (21 de puncte amendă), conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită