Web Analytics
scris joi, 20.06.2024

A fost sărbătoare mare la Stolnici! A 34-a ediţie a Festivalului Căluşului Argeşean

A fost sărbătoare mare la Stolnici! Conducerea primăriei a organizat evenimentul devenit deja un simbol al localităţii, Festivalul Căluşului Argeșean. Săptămâna trecută, locuitorii comunei Stolnici au fost prezenţi cu mic cu mare la a 34-a ediţie a Festivalului Căluşului Argeşean. Pe scenă au urcat mai multe formaţii de căluşari.

A fost sărbătoare mare la Stolnici! A 34-a ediţie a Festivalului Căluşului Argeşean

Astfel, artişti ai ansamblurilor folclorice din Costeşti, Lunca Corbului, Hârseşti, Bârla, Optaşi, Coloneşti, Sârbii Măgura le-au oferit celor prezenți un spectacol de neuitat. Alături de aceştia au încântat publicul prezent componenţii Formaţiei de Căluşari ai Căminului Cultural Stolnici. ”Fiind în primul rând un festival al Căluşului, pe scenă au urcat mai multe trupe de căluşari, de la Bârla, Hârseşti, Costeşti, cele din judeţul vecin. Seara a continuat cu un spectacol minunat susţinut de Emilia Ghinescu şi Taraful Cătălin Iancu, iar seara s-a încheiat cu un foc de artificii.
Festivalul a fost reușit din toate punctele de vedere, mai ales că în partea finală a plouat și lumea a fost bucuroasă, sincer vă spun, și de festival, dar și de ploaie, care a venit la timp. Au fost, într-adevăr, oameni, lume destul de multă. Le mulțumesc tuturor!”.

Citește și Căluşarii din Stolnici, spectacol în centrul Piteştiului! La 11 ani, Antonia cântă la vioară

Citește și Căluşarii de la Pădureţi, la Londra în 1935

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită