Web Analytics
scris miercuri, 19.06.2024

Ce am învăţat în 10 ani? Să nu mai fac poze singur!

Vedeți aici 2 poze, la 26 și la 16 ani (2024 vs. 2014). Este vorba despre echipă. Sâmbătă a avut loc a 10-a ediție „Topoloveni Summer Tour” (excepție prima, care a fost sub numele de „Topoloveni Bike Adventure”). Este primul proiect pe care l-am gândit vreodată (nu eu, ci noi).

Ce am învăţat în 10 ani? Să nu mai fac poze singur!

„Eram doi puștani care i-am bătut la ușă primarului Boțârcă”

Eram cu George, doi puștani pedalând care i-au bătut la ușă primarului Boțârcă, iar apoi cei 3 (1 veteran și 2 copii) s-au apucat să marcheze potecile din Ținutul Magiunului pentru această cursă. Și ce păduri cu potențial pentru sportul cu pedale! Răzvan Jugănaru, multiplucampion aflat atunci la final de carieră sporitvă, a câștigat prima ediție, iar mai apoi a devenit continuatorul acestei povești frumoase. Mulțumim, Răzvan și Riders Club pentru ceea ce înseamnă ciclismul de Topoloveni acum, după 10 ani! Mulțumesc, Gheorghiță Boțârcă, George Șerban, Emil Antohi, Sorin&Ionuț, Ionuț Gligăneanu-Prima, Adriana Marin-Bamesa, Diana Stănciulov-Magiun, Mirabela, Malvina, Cosmin, Marian, Piter (și câți ar mai fi de menționat dintre cei care au fost alături la prima ediție, mulți dintre ei alături și astăzi)!
Vă mulțumim tuturor, prieteni!

10 ani de cultură pe 2 roți în Topoloveni

În acești ultimi 10 ani cultura pentru 2 roți s-a multiplicat considerabil în Topoloveni, orașul devenind primul din județ cu piste de biciclete pe toată lungimea, dar și gazda unuia dintre cele mai importante evenimente moto din România, Archangels Fest!
Mulţumesc, Topoloveni, pentru primii #10 ani pe două roți!
Mulțumim Consiliului Județean Argeș, care a înțeles importanța susținerii acestor evenimente pentru tineret, pentru județ și pentru țară! În altă ordine de idei, ne vedem pe 6-7 septembrie, pe Aerodromul din Topoloveni, la a VI-a ediție Archangels Fest!
Andrei C. Grigore

Citește și Topoloveni Summer Tour. 1000 de cicliști au traversat ținutul magiunului

Citește și Constantin Schumacher, antrenor principal la CS Mioveni: „Am avut nişte discuţii preliminare, dar nu am semnat cu nimeni, aştept să văd ce se întâmplă la CS Mioveni”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită