Web Analytics
scris marți, 11.06.2024

Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 35 de ani

Un cunoscut make-up artist din România, Anca Molnar, s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani, după ce s-a luptat cu o boală cruntă. Tânăra a fost diagnosticată cu cancer, boală care în cele din urmă a răpus-o. Comunitatea din care făcea parte a făcut apel în 2023 pentru a obține donații necesare pentru tratament, însă, în ciuda eforturilor, Anca a pierdut lupta.

Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 35 de ani

Pe 11 iunie, Anca Molnar și-a dat ultima suflare, lăsând în urmă o mare durere printre cei care au cunoscut-o și au iubit-o. Mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare, unde colegii și prietenii își exprimă tristețea și șocul, relatează protv.ro.

Citește și: Un adolescent de 14 ani a murit electrocutat la clubul de canotaj din Orșova

Soțul Ancăi Molnar a fost cel care a dat vestea tristă despre trecerea ei la cele veșnice. Devastat de durere, acesta a scris un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare: „Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să își ia rămas bun și să îi fie alături familiei, poate veni la priveghi la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi, cu orele 18.” Înmormântarea va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea, la o oră ce va fi anunțată ulterior.

În ultimele zile, Anca Molnar a luptat din răsputeri pentru viața ei, iar soțul ei i-a fost alături necondiționat. Claudiu Molnar a publicat un mesaj sfâșietor în care soția sa îi cerea să mai reziste puțin, promițându-i că se va face bine a doua zi. „Te iubesc enorm. Tu ești puterea mea. Te rog să mai reziști puțin, mâine sunt ca nouă”, a scris Anca Molnar în ultimul mesaj către soțul ei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...