Web Analytics
scris marți, 11.06.2024

O argeșeancă a furat o geantă cu bani dintr-un birou. A ajuns în arest

Luni, 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat și au reținut o femeie, în vârstă de 49 de ani, din Rociu.

O argeșeancă a furat o geantă cu bani dintr-un birou. A ajuns în arest

Citește și: Ștrandurile din Pitești se deschid miercuri, 12 iunie

Ce s-a întâmplat am aflat de la Biroul de presă al IPJ Argeș. Și anume că, pe 10 iunie, în jurul orei 13, femeia ar fi pătruns, fără drept, în incinta unei societăți comerciale din Câmpulung, și ar fi sustras, dintr-o geantă aflată în biroul administrativ, 5.400 de lei și 300 de euro.

În aceeași zi, în urma activităților desfășurate de polițiști, respectiva persoană a fost identificată, fiind condusă la audieri, în baza unui mandat de aducere pus în executare de polițiștii din Rociu.

După administrarea probatoriului, cea în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de marți, 11 iunie, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...