Web Analytics
scris duminică, 09.06.2024

România a pierdut finala Europeanului de minifotbal

România a fost învinsă de Serbia cu 10-9, la loviturile de departajare, sâmbătă seara, în finala Campionatului European de minifotbal – EMF EURO 2024, de la Sarajevo (Bosnia-Herţegovina), după ce scorul a fost egal,1-1 (0-1), la finalul timpului regulamentar.

România a pierdut finala Europeanului de minifotbal

Citeşte şi: FC Argeș Basketball revine după 12 ani în cupele europene!

Campioană mondială en titre, România are şase titluri europene în palmares (ultimul în 2015). „Tricolorii” au pierdut ultimele trei finale la EMF EURO, 2018 la Kiev (1-4 cu Cehia), în 2022 la Kosice (0-1 cu Azerbaidjan) şi acum la Sarajeva (9-10 cu Serbia).

Pentru câştigarea Campionatului Mondial de anul trecut, fiecare jucător a primit câte 500 de euro, nu 1.000, așa cum spera Alexandru Bourceanu, fost component al naționalei de minifotbal. O sumă oricum mult prea mică pentru un titlu atât de important.

În finala mică a Campionatului European, echipa Kazahstanului a dispus de Franţa cu 7-2.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...