Web Analytics
scris marți, 04.06.2024

Val de pensionări puse pe seama depresiei a unor funcționari MAI. DGA s-a sesizat din oficiu

Direcția Generală Anticorupție (DGA) a Ministerului Afacerilor Interne s-a sesizat din oficiu și face cercetări în legătură cu pensionarea din motive medicale a unor funcționari MAI – jandarmi, pompieri, polițiști. Totul se realizează sub coordonarea procurorilor DNA.

Val de pensionări puse pe seama depresiei a unor funcționari MAI. DGA s-a sesizat din oficiu

În această cauză există suspiciuni privind legalitatea emiterii și valorificării documentelor medicale necesare obținerii clasării apt limitat/inapt pentru serviciul în poliție, în condițiile numărului mare și a creșterii cazurilor de acest gen. Polițiștii DGA au ridicat, marți, mai multe înscrisuri cu valoare probatorie de la Direcția Medicală a MAI și de la Spitalul de Urgență „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” București.

Citește și: Dorian Popa, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan

Cazul polișistului care s-a pensionat la 25 de ani a aprins fitilul.  O performanță demnă de Cartea Recordurilor a fost reușită de un polițist din Satu Mare. Conform informațiilor publicației locale PresaSM, acesta, în vârstă de doar 25 de ani, s-a pensionat după doar 5 ani de activitate! În iulie 2023, tânărul polițist a fost prins drogat la volan. Mai exact, agentul din cadrul Postului de Poliție Apa a fost oprit în trafic de către polițiștii rutieri, la volanul unei mașini, în timp ce se îndrepta spre serviciu, în uniformă. Fiind testat cu aparatul drugtest, a reieșit faptul că ar fi consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...