Web Analytics
scris sâmbătă, 01.06.2024

Soţia lui Florian Coldea, implicată într-un proces pentru terenuri

Soţia fostului prim-adjunct al SRI Florian Coldea a fost implicată recent într-un dosar.  Potrivit unor surse, miza o reprezintă mai multe titluri de proprietate emise pentru o suprafaţă de teren de aproape 2.000 de metri pătrați.

Soţia lui Florian Coldea, implicată într-un proces pentru terenuri

Soția lui Florian Coldea este reclamant într-un dosar înregistrat în iunie 2022 pe rolul Judecătoriei Zalău.  Obiectul dosarului este un fond funciar, iar soția lui Coldea este reclamant împreună cu alte cinci persoane, împotriva a trei pârâți.  Concret, aceasta susține că avea un titlu de proprietate asupra unui teren extravilan de aproximativ 14.000 de metri pătraţi.

Citește și: Trei tineri, posibil români, luați de ape în Italia. Au fost filmați în timp ce se țin în brațe

Ulterior acestui titlu de proprietate, a mai fost emis un altul, pe o bucată din acest teren. Acum, soția lui Coldea cere în instanță anularea celui de-al doilea titlu de proprietate, dar și al certificatului de moștenitor.  Mai mult decât atât, ea cere și trasarea unei linii de hotar.  Tot în același dosar, soția lui Coldea cere instanței să se pronunțe și privind un alt teren, tot extravilan, de aproximativ 12.000 metri pătraţi din care ea deține o cotă de unu pe 12.

Partenera de viață a lui Florian Coldea este comandantul centrului de Psihologie al SRI (structura care acordă avizele psihologice ofițerilor de informații), cadru universitar la Academia Națională de Informații și cadru didactic asociat la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice a SNSPA. Dorina Coldea lucrează în SRI din 2006.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...