Web Analytics
scris sâmbătă, 01.06.2024

Trei tineri, posibil români, luați de ape în Italia. Au fost filmați în timp ce se țin în brațe

Imagini dramatice vin din Italia, în urma unor inundaţii devastatoare, acolo unde trei tineri, dintr-o maşină cu numere de România, au fost luaţi de ape.

Trei tineri, posibil români, luați de ape în Italia. Au fost filmați în timp ce se țin în brațe

Trei tineri – două fete și un băiat – au fost luați de ape în urma unor viituri puternice.  Cei trei au fost filmaţi îmbrăţişaţi, în mijlocul apelor, fără scăpare. Nu se știe cine sunt, de ce se aflau în râu, însă au ajuns acolo cu o mașină cu numere românești, relatează autoritățile.

Un trecător i-a observat și a dat alarma, iar numeroase alte persoane s-au oprit pe pod și au asistat neputincioase la scena dramatică în care cei trei, depășiți de curent, și-au dat drumul în încercarea de a se agăța de frânghia întinsă de pompieri, dar au ratat prinderea.

Citește și: 12 poliţişti locali cercetaţi pentru infracţiuni de luare de mită şi trafic de influenţă

În zona în care cei trei tineri au fost luați de valuri, există o interdicție de a face baie, deoarece există pericolul de înec. Peste tot în zonă sunt afișate panouri. Principalele riscuri sunt legate tocmai de creșterile bruște ale debitului râului și de faptul că, imediat după un pod, cursul de apă traversează defileuri foarte abrupte, unde viteza curentului crește brusc.

Grupul era format din trei tineri, un băiat și două fete cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani. Mașina lor, cu numere de înmatriculare românești, a fost găsită parcată în Premariacco. Imediat au fost lansate căutări, dar când pompierii au ajuns la fața locului cu un elicopter, nu au văzut pe nimeni: nivelul apei râului Natisone a crescut în câteva minute, iar cei trei băieți au fost luați de curent.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...