Web Analytics
scris vineri, 31.05.2024

Update. Bărbatul mort la Valea Mare Pravăț avea 37 de ani

După cum v-am informat, astăzi, un bărbat a murit după ce a fost surprins sub un mal de pământ în timpul unor lucrări în localitatea Valea Mare Pravăț. IPJ Argeș a transmis un comunicat în legătură cu acest incident.

Update. Bărbatul mort la Valea Mare Pravăț avea 37 de ani

La data de 31 mai a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, un muncitor, care participa la lucrări de canalizare, pe raza localității Valea Mare Pravăț, a fost prins sub un mal de pământ.La fața locului s-au deplasat polițiștii, echipaje medicale și de pompieri. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, pentru bărbatul în cauză nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Citește și: Grav în Argeș! Bărbat surprins sub un mal de pământ

Din primele verificări, efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, de 37 de ani, din Aninoasa, lucra la societatea care efectua lucrări pentru introducerea unei conducte de canalizare, pe raza localității Valea Mare  Pravăț.  Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...