Web Analytics
scris joi, 30.05.2024

Angajări deblocate în sistemul medical. 2.700 de posturi vacante

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că în şedința Executivului vor fi deblocate angajările pentru alte 2700 posturi vacante din spitale şi serviciile de ambulanţă, aceasta fiind a treia decizie similară a Guvernului în sprijinul sistemului medical după cele din ianuarie şi februarie.

Angajări deblocate în sistemul medical. 2.700 de posturi vacante

Mii de posturi scoase la concurs

Mii de posturi vacante din spitale și serviciile de ambulanță au fost deblocate prin decizie de Guvern. Decizia a fost anunțată joi de premierul Marcel Ciolacu. Decizia a fost anunțată joi de premierul Marcel Ciolacu. Potrivit premierului, 2.700 de posturi vor fi ocupate în perioada următoare. E a treia decizie similară a Guvernului în sprijinul sistemului medical după cele din ianuarie şi februarie.

Citește și: Restricții de circulație pentru camioane, vineri şi sâmbătă, pe mai multe autostrăzi şi drumuri naționale. Anunțul CNAIR

„Deblocăm azi angajările pentru alte 2.700 posturi vacante din spitale și serviciile de ambulanță. Este a treia decizie similară a Guvernului în sprijinul sistemului medical după cele din ianuarie și februarie, când au fost deblocate angajările pentru 10.000 de posturi”, a declarat Marcel Ciolacu.

Premierul a mai anunțat că vor fi luate măsuri pentru a ușura accesul pacienților la medicamente esențiale. „În plus, vom crea un grup de lucru pentru identificarea soluțiilor care să permită accesul pacienților la medicamente esențiale, la prețuri rezonabile. Aceste soluții vor fi discutate și cu industria farmaceutică”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Citește și: Angajaţi ai unei clinici private şi ai unei farmacii, acuzaţi că falsificau reţete și le decontau

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită