Web Analytics
scris miercuri, 29.05.2024

Chirurg acuzat că tratează pacienţii în stare de ebrietate. A fost deschisă o anchetă

Un medic chirurg din Sibiu este acuzat de colegi că vine băut la spital și chiar că tratează pacienții în timp ce se află sub influența băuturilor alcoolice. Conducerea Spitalului Județean a declanșat o anchetă în acest caz, dar a precizat că niciun bolnav nu s-a plâns până acum de acest doctor.

Chirurg acuzat că tratează pacienţii în stare de ebrietate. A fost deschisă o anchetă

Șapte medici primari, specialiști și rezidenți au semnat sesizarea în care afirmă că șeful secției de chirurgie oro-maxilo-facială merge băut la serviciu. Situația ar dura din luna ianuarie. Colegii au reclamat și limbajul doctorului, pe care-l consideră nepotrivit pentru un profesionist. Comisia de etică a spitalului face acum verificări.

Citește și: Adriean Videanu şi Ioan Niculae au fost achitaţi definitiv în dosarul delapidării Romgaz

„După aflarea rezultatelor cercetării, conducerea spitalului va decide ce măsuri se vor lua în acest caz”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Sibiu. După ce informațiile au apărut în spaţiul public, reprezentanţii Direcţia de Sănătate Publică Sibiu au deschis şi ei o anchetă: „DSP Sibiu s-a autosesizat şi prin Serviciul de Inspecţie Sanitară a declanşat un control, aflat momentan în desfăşurare”, conform purtătorului de cuvânt al DSP Sibiu. Medicul acuzat că-şi tratează pacienții în stare de ebrietate nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere. El riscă să-și piardă locul de muncă, dacă va fi găsit vinovat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Două accidente pe A1

Pe parcursul nopții și în aceasta dimineață pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor...

Ultimele articole

Două accidente pe A1

Pe parcursul nopții și în aceasta dimineață pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită