Web Analytics
scris marți, 28.05.2024

Pitești. Se lansează Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Argeș

Pitești. Se lansează Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Argeș

Marți, 28 mai, de la ora 18:00, la Hotel Ramada Pitești, va avea loc lansarea oficială a Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Argeș (PIMM Argeș). Acest eveniment marchează un pas important pentru comunitatea de afaceri din județul Argeș, oferind IMM-urilor locale o platformă dedicată pentru reprezentare, sprijin și dezvoltare – după cum transmite într-un comunicat Olimpia Doru, președinte PIMM.

Citește și: CCIR: „Guvernul a decis reluarea construcției canalului Dunăre-București”

Evenimentul de lansare va avea loc la Hotel Ramada Pitești și va reuni reprezentanți ai mediului de afaceri local, autorități, și membri ai comunității. Vor fi prezentate obiectivele și viziunea PIMM Argeș, urmate de sesiuni de networking și discuții interactive. Sunt invitați toți antreprenorii și reprezentanții IMM-urilor din județul Argeș să se alăture pentru a marca începutul unei noi ere de colaborare și dezvoltare.
Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Argeș este o organizație patronală autonomă, fără caracter politic, înființată în baza principiului liberei asocieri. Ca persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, PIMM Argeș își propune să reprezinte și să promoveze interesele întreprinderilor mici și mijlocii din județ, asigurându-le un mediu propice pentru creștere și dezvoltare.

Misiune și Viziune


Misiunea PIMM Argeș este de a fi vocea puternică a IMM-urilor din județ, facilitând un dialog eficient și constructiv între acestea și autoritățile publice, sindicatele și alte entități relevante. În contextul economic actual, marcat de instabilitate, PIMM Argeș se angajează să construiască poduri de dialog și colaborare pentru a sprijini dezvoltarea afacerilor locale – se mai arată în comunicat.
Viziunea noastră este să fim un partener de încredere pentru antreprenorii argeșeni, oferind suport și resurse pentru a face față provocărilor actuale, cum ar fi lipsa competențelor digitale, scăderea natalității și creșterea abandonului educațional. Ne propunem să impulsionăm inovația și să facilităm accesul la rețele de networking și consultanță, ajutând membrii noștri să devină lideri în comunitatea de afaceri” – spune Olimpia Doru.

Obiective și Beneficii

Obiectivele PIMM Argeș includ reprezentarea, susținerea și promovarea intereselor IMM-urilor la cel mai înalt nivel de performanță și excelență. Ne propunem să asigurăm o colaborare strânsă cu autoritățile locale și naționale, precum și să promovăm bune practici și să devenim un model pentru tânăra generație de antreprenori.
Beneficiile pentru membri includ accesul la resurse educaționale, oportunități de colaborare și networking, și suport în dezvoltarea afacerilor. Prin intermediul PIMM Argeș, antreprenorii vor avea posibilitatea de a se conecta rapid cu alți profesioniști relevanți și de a participa activ la modelarea politicilor economice locale și regionale – se mai arată în comunicat.


Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită