Web Analytics
scris miercuri, 15.05.2024

Breaking news! Tudor Pendiuc și Constantin Scarlat vor fi eliberați condiționat

Comisia intrunita miercuri, 15 mai, la Penitenciarul Mioveni a aprobat eliberarea condiționată a doi dintre cei trei condamnați la închisoare în dosarul „Publitrans”.

Breaking news! Tudor Pendiuc și Constantin Scarlat vor fi eliberați condiționat

Citește și: Tudor Pendiuc intră din nou în Comisia de liberare condiţionată

Este vorba despre fostul primar al Piteștiului Tudor Pendiuc (foto) și despre fostul director CNCD Constantin Scarlat. În câteva zile, cererea va ajunge și pe rolul instanței care va lua act de avizul favorabil al comisiei și care, foarte probabil, va decide ieșirea celor doi din detenție.

Măsura de miercuri a comisiei de eliberare condiționată e dătătoare de speranță si pentru omul de afaceri Gheorghe Văsâi, a carui cerere de eliberare va fi analizata săptămâna viitoare, pe 22 mai.

Vă reamintim că, la începutul lunii mai 2023, Curtea de Apel București a decis condamnarea celor trei la închisoare cu executare în dosarul „Publitrans”. Ei au vârste de peste 60 de ani și au împlinit fracția de peste o treime din pedeapsă ca să poată fi eliberați condiționat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...