Web Analytics
scris luni, 22.04.2024

Pitești. Peste 100.000 de vizitatori la Simfonia Lalelelor!

Primăria ne informează că la Simfonia Lalelelor, ediția a 47-a, desfășurată în weekendul 19-21 aprilie la Pitești, au fost peste 100.000 de vizitatori.

Pitești. Peste 100.000 de vizitatori la Simfonia Lalelelor!

Citește și: „Păstrăm tradiția: 20.000 de lalele, oferite la Simfonie”

Parcul Lunca Argeșului, din Pitești, s-a transformat într-o grădină de poveste, un loc de întâlnire și de expunere a creațiilor artiștilor floriști locali, naționali și internaționali.

Simfonia Lalelelor – 47 a fost despre: creativitate, culoare, flori, bună dispoziție, artă, muzică, natură și multe amintiri!

Am petrecut împreună un weekend extraordinar, cu multă voie bună, cu expoziții și aranjamente florale, ateliere de creație, spectacole de muzică și dans, concerte, activități pentru copii, preparate delicioase, energie și entuziasm.

Suntem recunoscători pentru toți oamenii care au contribuit la succesul acestei ediții, precum artiști, floriști, parteneri, sponsori, copii și cadre didactice din unitățile de învățământ piteștene, agenții de turism, voluntari, o întreagă echipă de profesioniști implicați în organizarea evenimentului și, bineînțeles, vizitatorii festivalului!

Vă mulțumim!” – a transmis pe Facebook Primăria Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...