Web Analytics
scris vineri, 08.12.2023

Vizită la poliție, cadou pentru doi frați din Pitești

Doi frați din Pitești, care își sărbătoresc ziua de naștere în această lună, s-au bucurat de o vizită la sediul IPJ Argeș, unde au împodobit bradul cu polițiștii argeșeni și au primit cadouri.

Vizită la poliție, cadou pentru doi frați din Pitești

Întrucât cea mai mare dorință a lor a fost să-i întâlnească pe cei pe care îi admiră cel mai mult, doi frați din Pitești, Răzvan (3 ani) și Andrei (5 ani), au avut parte de o surpriză pusă la cale de mama lor, împreună cu polițiștii argeșeni. Chiar de ziua lui Răzvan, copiii au făcut o vizită la locul de muncă al eroilor din poveștile spuse zilnic de mamă – polițiștii„, a transmis poliția.

Copiii au fost curioși să afle specificul muncii fiecărei structuri, au vizitat criminaliștii și au testat echipamentele acestora, dar au și urcat în autospeciala de poliție și au pornit mijloacele de avertizare acustice și luminoase.

Citește și Pe 8 decembrie se năștea primul antrenor din istoria FC Argeș

Polițiștii le-au oferit un tort personalizat, diplome și materiale preventive, în semn de apreciere pentru interesul manifestat în a descoperi tainele meseriei de polițist.

„Le urăm La mulți ani micilor polițiști, iar atunci când vor crește îi așteptăm în rândurile noastre”, este mesajul poliției.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...