Web Analytics
scris luni, 04.12.2023

Inspectorii ANAF au identificat o fraudă de 15 milioane de euro în comerțul cu autoturisme second hand

Inspectorii ANAF au identificat o fraudă de 15 milioane de euro în comerțul cu autoturisme second hand. Gruparea a vândut mașini în valoare de 80 de milioane de euro, fără să declare și să achite TVA.

Inspectorii ANAF au identificat o fraudă de 15 milioane de euro în comerțul cu autoturisme second hand

Citește și: FC Argeş Basketball, a noua victorie în ligă!

Direcția Generală Antifraudă Fiscală transmite într-un comunicat de presă că a identificat o grupare infracțională care a vândut autoturisme second hand, inclusiv de lux, în valoare de peste 80 de milioane de euro, fără a plăti taxele TVA, rezultând astfel într-un prejudiciu care depășește 15 milioane de euro.

Potrivit DGAF, gruparea intenționa să se sustragă “de la înregistrarea, declararea și achitarea obligațiilor fiscale aferente activității desfășurate, având ca efect direct prejudicierea bugetului de stat prin neplata taxei pe valoarea adaugată (TVA).”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...