Web Analytics
scris miercuri, 27.09.2023

Piteștiul a preluat 6,6 hectare de teren de la MApN! Cale de acces între Trivale și Turcești

O veste bună legată de muncipiul reședință de județ al Argeșului. Miercuri, 27 septembrie, municipalitatea piteșteană a preluat – pe bază de protocol – de la Ministerul Apărării Naţionale, din domeniul public al statului în domeniul public al Unității Administrativ Teritorială, 66.036 mp de teren în Calea Drăgășani, potrivit unei comunicări pe Facebook a primarului Cristian Gentea.

Piteștiul a preluat 6,6 hectare de teren de la MApN! Cale de acces între Trivale și Turcești

Citește și: Premierul Ciolacu: „Nu taxăm darul de nuntă sau banii de la botez, dar impozităm cu 70% averile ilicite”

Alături de cele 12 hectare preluate anul trecut de la Ministerul Sportului, în zona stadionului, cele 6,6 ha preluate miercuri îmbogățesc zestrea domeniului public al Piteștiului cu aproape 19 ha.

Vom face regularizarea văii dintre cartierele Trivale și Turcești (stabilizarea terenului supus eroziunii apelor pluviale, realizarea căii de acces între cele două cartiere), extinderea Cimitirului „Sfântul Gheorghe” și baza sportivă „Nicolae Dobrin” extinsă” – a precizat în mesajul său edilul-șef al Piteștiului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...