Web Analytics
scris marți, 26.09.2023

Argeș. Opt suspecți de trafic de droguri, duși la audieri!

Marți, 26 septembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești, au pus în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară, în județul Argeș și 8 mandate de aducere, în patru cauze penale, referitoare la infracțiunile de trafic de droguri de risc și de mare risc și la efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Argeș. Opt suspecți de trafic de droguri, duși la audieri!

Citește și: Percheziții în Argeș într-un dosar de înșelăciune. Indemnizații pentru creșterea copilului obținute ilegal

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, în prima cauză instrumentată, în care a fost efectuată o percheziție, s-a stabilit că o persoană ar fi comercializat în mod repetat, în Argeș, diferite cantități de droguri de mare risc (ketamină și MDMA).

În cea de a doua cauză, în care este vorba despre cinci percheziții, s-a stabilit că, în 2023, mai mulți bănuiți ar fi comercializat droguri de risc (canabis) și droguri de mare risc, 3-CMC (cunoscut sub denumirea de cristal), precum și substanțe cu efect psihoactiv (ADB BUTINACA).

În cel de-al treilea dosar, cercetările au relevat că o persoană din Pitești ar fi procurat și comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (MDMA) către consumatori din Argeș.

În cea de a patra cauză s-a reținut că, tot în 2023, un bănuit ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc și de mare risc, respectiv canabis și MDMA, către mai mulți consumatori din Pitești.

Audierile se efectuează la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești.

Potrivit sursei citate, suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar acțiunea beneficiază de sprijinul Jandarmeriei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...