Web Analytics
scris vineri, 21.07.2023

Incendiu la un vagon cu cărbune în Gara Golești

Un incendiu a izbucnit în această după-amiază la un vagon încărcat cu cărbune în Gara Golești. Pompierii au intervenit pentru stingerea vagonului. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Incendiu la un vagon cu cărbune în Gara Golești

Citește și: Accident cu mai mulți răniți pe DN7. Elicopterul SMURD, chemat pentru a prelua o femeie gravidă


Alarma a fost dată în jurul orei 15.00. Angajații gării au anunțat că iese fum dintr-un vagon al unui tren staționat și încărcat cu cărbune. Pompierii au mers cu două autospeciale și au tras liniile de stingere în așa fel încât să nu încurce traficul feroviar.
Pompierii susțin că intervenția este una dificilă. „A fost sesizată fumegație produsă la un vagon aflat staționat în Gara Golești care, din primele informații, ar fi încărcat cu cărbune. Intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. La ora transmiterii știrii, pompierii lucrează pentru răcirea încărcăturii din vagon și lichidarea sursei fumului. Pentru a putea pătrunde în profunzimea încărcăturii se va folosi și un accesoriu de refulare tip lance. Incendiul nu se manifestă cu flacără. Garnitura de vagoane era staționată pe o linie din gară”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...