Web Analytics
scris luni, 29.05.2023

De 1 Iunie, distracție garantată pentru cei mici la Pitești

De 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, la Pitești, cei mici se vor putea bucura de surprizele plăcute organizate de către municipalitate: spectacole de muzică și dans, ateliere de creație, desene pe asfalt și atracții pentru toate vârstele.

De 1 Iunie, distracție garantată pentru cei mici la Pitești

Citește și: Marți și miercuri, restricții de trafic în Pitești

Programul este următorul: Parcul Lunca Argeșului: 11:00 – 13:00: Spectacol muzical-artistic susținut de Ansamblul Folcloric de Copii ZAVAIDOC (coordonator – prof. de canto popular Valentin Grigorescu), Grupul Folk P620 (coordonator – chitaristul Andrei Bulf), Clubul „Total Dance” (coordonator – coregraful și arbitrul internațional de dans sportiv Alfred Schieb); 17:00 – 18:00: Spectacol de gimnastică ritmică, susținut de Olimpic Argeș Gym (coordonator – antrenoarea de gimnastică ritmică Nicoleta Andrei, arbitru internațional de gimnastică ritmică și arbitru național de gimnastică acrobatică); 18:00-20:00: Evenimente susținute de „Hocus Pocus Trulala” din Sibiu (coordonator – Alexandra Podu): Spectacol muzical susținut de micuța Fifi, alături de cele 4 Fifi Mascote: ursulețul-Bubu, cățelușul-Motoraș, pisicuța-Bijou și Pony-iepurașul; Exatlon pentru copii, care cuprinde jocuri specifice: aruncare la țintă, cursa printre jaloane, cursa cu sacul; Treasure hunt – vânătoare de comori; Jocuri de șah. Între orele 10:00-18:00: Ateliere de creație – organizate de Spitalul de Pediatrie Pitești; 10:00-18:00: Pictură figurine din ipsos – atelier organizat de Asociația ATSA.

Citește și: MIPE a făcut plățile pentru programul „Sprijin pentru nou-născuți”. 10 mii de mame primesc vouchere de 2.000 lei pentru produse de îngrijire

Distracția e asigurată și în Parcul ,,Ștrand”:  10:00-20:00: serviciul de agrement gratuit: plimbare cu trenulețul sau cu barca pentru copii și însoțitori. ZOO Pitești:  10:00-19:00: Vizite gratuite la Grădina Zoologică pentru copii și însoțitori. Filarmonica Pitești:  19:00 : ,,Festivalul tinerilor”, gratuitate pentru copii (<18 ani).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...