Web Analytics
scris vineri, 21.04.2023

Mămici cu bebeluși, la parada Simfoniei Lalelelor

A început Simfonia Lalelelor la Pitești. După ședința festivă găzduită la Filarmonica Pitești, unde au susținut discursuri personalitățile invitate, s-a desfășurat și tradiționala „paradă a florilor”. Preșcolari și elevi au defilat în costume populare sau decorate cu flori, din Piața „Vasile Milea” până în Piața Primăriei, unde au fost așteptați de oficialități.

Mămici cu bebeluși, la parada Simfoniei Lalelelor

Au fost prezenți primarul municipiului Pitești și reprezentanții primăriei, primari și delegații din județ și din afara țării, ambasadori veniți în vizită, sportivul Robert Glință, soția fotbalistului Nicolae Dobrin, Gica Dobrin, politicianul George Simion și mulți alții.

O noutate a fost participarea bebelușilor. Parada a fost deschisă de câțiva bebeluși în cărucioare, aduși de mămici. Au urmat preșcolarii, elevii și liceenii de la unitățile de învățământ din Pitești, fiecare cu podoabe din flori, pălării, pelerine colorate, baloane, steaguri, pancarte cu numele școlii de unde provin etc.. Parada a fost închisă cu o energică reprezentanție de dans. Programul festivalului, AICI.

Citește și „Povestiri despre oameni obișnuiți” cu Varujan Vosganian, vineri, la Pitești

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...