Web Analytics
scris marți, 18.04.2023

În Pitești, pachete cu alimente și masă caldă pentru oamenii fără adăpost

În Vinerea Mare, în Pitești au fost împărțite 200 de pachete cu alimente de bază pentru persoane aflate în dificultate, iar de Sfintele Paști au fost împărțite porții de mâncare caldă persoanelor din Adăpostul de noapte al municipiul Pitești, precum și pensionarilor, oamenilor fără adăpost și persoanelor aflate în dificultate.

În Pitești, pachete cu alimente și masă caldă pentru oamenii fără adăpost

Acțiunea a fost realizată prin intermediul Consiliului Județean Argeș, Primăriei Municipiului Pitești, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș și Asociației Sfinții Spiridon și Irina.

„Prin aceste gesturi aducem și noi, la rândul nostru, o ușoară bucurie în rândul celor care sunt mai puțin norocoși decât noi. Cred că este un lucru important să le reamintim că semenii lor nu i-au uitat și probabil că vor avea sufletul mai ușor și au putut primi Lumina Sfântă a Învierii mai liniștiți. Hristos a Înviat! Să fim bucuroși!” – Ion Mînzînă, președinte Consiliul Judetean Arges.

„Cred că este important să ne păstrăm cu toții omenia în aceste vremuri și nu numai. Zilele acestea, cu sprijinul Consiliului Județean și al Primăriei Pitești, al președintelui Ion Mînzînă și primarului Cristian Gentea, am putut aduce bucurie în rândul multor oameni care aveau nevoie de mângâiere. Mulțumesc mult pentru implicare și voluntarilor de la Asociația Sfinții Spiridon și Irina și părintelui Decebal Floroaica pentru că au înțeles să pună în practică învățăturile creștine” – Tatiana Eftime, directorul D.G.A.S.P.C. Argeș.

Citește și Vernisajul unei expoziții de icoane ale preotului Cristian Dragomirescu, la Curtea de Apel Pitești

„Sfânta Sărbătoare a Învierii este cea mai mare sărbătoare a Creștinătății și se cuvine să ne deschidem inimile ca să primim așa cum trebuie bucuria Luminii! Și ce mod mai frumos decât acesta, să fii alături de cei care au nevoie de un sprijin, de un zâmbet, de o mângâiere? Le mulțumesc domnilor Ion Mînzînă și Cristian Gentea, Consiliului Județean și Consiliului Local Pitești, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului și tuturor oamenilor de bine care sunt mereu gata să ne sprijine în acțiunile noastre. Le sunt recunoscător consilierilor locali care și-au donat indemnizațiile pentru buna desfășurare a acțiunii Masa de Paște și voluntarilor Asociației Sfinții Spiridon și Irina, oameni cu suflet frumos care se implică întotdeauna în cazurile în care este nevoie de ei” – preot Decebal Floroaica.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită