Web Analytics
scris joi, 06.04.2023

CS Mioveni, eliminată din Cupa României

Sepsi s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a înfrânt pe CS Mioveni, scor 4-1, în al treilea sfert de finală. Meciul a fost extrem de spectaculos, cu ocazii la ambele porți. Deși e ultima în Liga 1, echipa lui Dică a făcut față formației aflate pe locul 6, în play-off, iar la pauză era 0-0. Sepsi a ratat prima mare șansă în minutul 3, când Cosmina Matei a luftat în careu, în poziție centrală, deși era pus sub presiune. Pe finalul reprizei, Mioveni a rămas în 10. Vlad Pop a luat roșu direct după ce l-a lovit cu pieptul pe Ștefănescu.

CS Mioveni, eliminată din Cupa României

Citește și: PRESShub. Dr Mihaela Cuțui: „În sistemul medical sunt apărați cei care au schelete în dulap, nu adevărul!”

În repriza a doua au venit și golurile. Golurile echipei antrenate de Cristiano Bergodi au fost marcate de Ion Gheorghe, Cosmin Matei, Sno, autogol, respectiv Alexandru Tudorie. Pentru formația lui Nicolae Dică a înscris Ionuț Rădescu, după o execuție superbă. În semifinale, Sepsi se va duela cu învingătoarea dintre CFR Cluj și FC Argeș. Cealaltă semifinală este U Cluj – UTA Arad. Meciurile se joacă într-o singură manșă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...