Web Analytics
scris miercuri, 05.04.2023

Doi români și doi moldoveni au jefuit un italian care a câștigat la loto 5 milioane de euro

Un om de afaceri italian care a câștigat la Loto 5 milioane de euro a fost  jefuit de doi români și doi moldoveni. Agresorii au fost arestați.

Doi români și doi moldoveni au jefuit un italian care a câștigat la loto 5 milioane de euro

Citește și: Femeie sărmană, prinsă în Italia când fura pâine. Gestul polițiștilor

Cei patru au intrat în casa italianului în vârstă de 34 de ani și l-au închis într-un dulap pe acesta și pe soția sa. Agresorii ar fi acționat la pont după ce au aflat că bărbatul câștigase la loterie 5 milioane de euro. Hoții au furat din casa acestuia banii câștigați, bijuterii, lingouri de aur și pietre prețioase. Victima a reușit să scape și să sune la poliție.

Oamenii legii i-au identificat pe făptași și în urma perchezițiilor au fost găsite și obiectele, dar și banii furați. Deși au negat acuzațiile, cei doi români și cei doi cetățeni moldoveni au fost arestați.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...