Web Analytics
scris marți, 28.03.2023

Locomotiva unui tren de marfă încărcat cu cărbune a deraiat, în Vâlcea

O locomotivă aflată în urma unui tren de marfă, compus din 25 de vagoane, a deraiat, marți dimineață. Incidentul s-a petrecut pe ruta Băbeni-Alunu, la km 22+020 de metri. Trenul era încărcat cu cărbune. Incidentul s-ar fi produs din cauza unei osii. Traficul feroviar în zonă este blocat.

Locomotiva unui tren de marfă încărcat cu cărbune a deraiat, în Vâlcea

Citește și: Percheziţii în Argeș într-un dosar de înșelăciune cu mobilă la comandă

„La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că, pe ruta Băbeni-Alunu, la km 22+020 de metrii, o locomotivă aflată în urma unui tren de marfă, compus din 25 de vagoane, încărcate cu cărbune,  a deraiat de la o osie. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind  constatate doar pagube materiale”, informează Biroul Județean Poliție Transporturi Feroviare Vâlcea. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului feroviar.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...