Web Analytics
scris sâmbătă, 14.01.2023

OMS: Cât mai este perioada de izolare la pacienții Covid

Organizația Mondială a Sănătății a redus perioada de izolare pentru bolnavii Covid. Astfel, cei care au simptome stau acasă 10 zile, iar cei fără simptome vor sta acasă doar 5 zile.

OMS: Cât mai este perioada de izolare la pacienții Covid

Citește și: Doliu la Liceul economic “Maria Teiuleanu” din Pitești. S-a stins din viață directoarea Ligia Mihalache

Anterior, OMS recomandase 13 zile de izolare pentru persoanele infectate care prezentau simptome şi 10 zile pentru cele asimptomatice. Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă, de asemenea, teste rapide antigen pentru persoanele infectate pentru ca acestea să poată vedea dacă infecţia a trecut şi pentru a putea scurta astfel perioada de izolare.

Citește și: Manelistul Jador a rămas fără banii câştigați într-un an, după ce hoţii i-au clonat cardul

OMS îşi bazează recomandările pe 12 studii la care au participat aproape 3.000 de persoane. OMS precizează că acestea sunt doar recomandări şi fiecare ţară îşi poate stabili propriile linii directoare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...