Web Analytics

Pitești. Au furat din geanta unei bătrâne aflate în autobuz

de | 16.09.2022 14:28 | Actualitate, Home

În ziua de 15 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, care se aflau în serviciu de patrulare, au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 11.00, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, a fost martor la furtul comis de două persoane, din geanta unei persoane vârstnice.

Citește și Avem rechizitoriul primului caz de răspundere penală pentru tăieri din Pădurea Trivale

În urma sesizării și a activităților specifice desfășurate de polițiști, a fost identificată persoana vătămată, o femeie de 80 de ani, precum și persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 51 de ani, din Bascov și un bărbat de 47 de ani, din Rătești, care au fost conduse la audieri.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 47 de ani, din Rătești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *