Web Analytics

A accidentat o minoră și a fugit. Șoferul s-a ales cu dosar penal

de | 15.09.2022 22:36 | Actualitate, Home

În timp ce se afla pe bicicletă, o minoră a fost accidentată ușor de un șofer. S-a întâmplat joi seara, într-o comună din Argeș. Șoferul a părăsit locul accidentului, dar a fost găsit ulterior de polițiști și s-a ales cu dosar penal.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, a rezultat faptul că un bărbat de 26 de ani, din Schitu Golești, care conducea un autoturism pe strada Trandafirilor din Schitu Golești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi accidentat ușor o minoră de 12 ani, care se deplasa pe bicicletă. După accident, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea polițiștilor, însă a fost identificat și, la scurt timp, a revenit la fața locului”, informează IPJ Argeș.

Citește și Argeș: amenzi de peste 50.000 lei aplicate într-o singură zi șoferilor certați cu legea

Minora a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare, iar șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *