Web Analytics
scris luni, 05.09.2022

Spitalul din Mioveni a împlinit trei ani de activitate

Spitalul Orășenesc Mioveni a împlinit, luni, 5 septembrie, trei ani de activitate. S-a scris o filă importantă din istoria orașului Mioveni.

Spitalul din Mioveni a împlinit trei ani de activitate

„Au trecut fix trei ani de când, cu mare bucurie și entuziasm, a avut loc recepția Spitalului Orășenesc Mioveni, cea mai importantă investiție medicală în regiune din ultimii 30 de ani și probabil, cea mai importantă construcție realizată de administrația locală a orașului.

Citește și: La Leordeni, în prima zi de școală a fost inaugurată o sală de sport modernă

În continuare, îmi doresc să avem parte de cele mai bune servicii medicale aici, la noi acasă, iar medicii noștri să poată profesa în condiții optime, cu aparatură de ultimă generație.

Îmi doresc ca fiecare pacient care trece pragul acestui spital să fie tratat cu respectul cuvenit și să se bucure de servicii medicale de calitate.

Multe realizări profesionale le doresc medicilor și întregului personal din spital, iar conducerii manageriale îi urez mult succes în activitate!”, a transmis primarul Ion Georgescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...