Web Analytics
scris luni, 05.09.2022

Un tânăr s-a răsturnat cu tractorul în lac, la Topoloveni

Accident cu tractor, în Topoloveni. Un tânăr de 19 ani, din comuna Bogați, s-a răsturnat cu tractorul într-un lac, după o defecțiune tehnică. Cu răni s-a ales pasagerul, un minor de 17 ani, din Bogați.

Un tânăr s-a răsturnat cu tractorul în lac, la Topoloveni

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Bogați, care conducea un tractor, pe str. Viilor din Topoloveni, din direcția Leordeni spre Topoloveni, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, pe fondul unei defecțiuni tehnice, a piedut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-un lac situat în afara părții carosabile”, a transmis IPJ Argeș, luni.

Tânărul care conducea tractorul a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat că nu a consumat alcool.

„În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, se arată în comunicatul IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...