Web Analytics
scris joi, 18.08.2022

Români arestați în Italia pentru clonare de carduri bancare şi retrageri frauduloase de la bancomate

Poliţia italiană a anunţat miercuri, notează Agerpres, că a arestat 14 români, membri ai unei bande suspectate că a comis 20 de retrageri frauduloase de bani de la bancomate.
Banda clona cărţi de credit şi PIN-uri pentru a opera furturi din conturi bancare prin bancomate de pe teritoriul Italiei. Arestările au avut loc la Ancona, în regiunea Marche.

Români arestați în Italia pentru clonare de carduri bancare şi retrageri frauduloase de la bancomate

Citește și: Trafic blocat la Morărești. Un tir cu bere s-a răsturnat


Toţi suspecţii sunt cetăţeni români, au vârste cuprinse între 29 şi 59 de ani şi, conform poliţiei italiene, antecedente penale îndelungate. Cu datele furate, hoţii au achiziţionat produse scumpe, inclusiv tablete şi telefoane smart. Investigaţiile au scos la iveală 20 de infracţiuni, comise în provinciile Ancona, Bologna, Rimini, Ferrara, Forli-Cesena, Macerata, Chieti, Livorno, Verona, Novara şi Fermo, a mai precizat poliţia.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...