Web Analytics

Update: CFR Cluj – CS Mioveni, întrerupt din cauza nocturnei. Meciul s-a terminat cu scorul de 4-2 pentru campioană

de | 30.07.2022 23:45 | Actualitate, Home, Sport

În runda cu numărul trei din Superliga României, CS Mioveni joacă în deplasare cu campioana CFR Cluj.
În minutul 62, meciul a fost întrerupt, la scorul de 3-2 pentru gazde și, din cauza problemelor cu nocturna. Jucătorii au fost trimiși la vestiare.

Citește și: CS Mioveni, meci dificil în deplasare cu campioana României

Conform regulamentului, gazdele au avut la dispoziție 60 de minute pentru a rezolva problema. Partida a fost reluată circa 40 de minute mai târziu. Scorul final a fost 4-2 pentru campioana CFR Cluj.

CFR a avut prima mare ocazie de gol în minutul 4, când lovitura de cap a lui Debeljuh a fost respinsă în ultimul moment de Croitoru. Total surprinzător, scorul l-a deschis Mioveni, min 7, după o gafă uluitoare semnată de Bordeianu. Acesta a pasat greșit, Bogdan Rusu a interceptat și l-a învins pe Scuffet.
Experiența CFR-ului s-a văzut însă până la pauză. În doar 10 minute, ardelenii nu doar că egalează, dar preiau și conducerea. În minutul 34, CFR egalează prin Debeljuh care înscrie cu capul din 2 m, nemarcat. Același Debeljuh pleacă de la limita offside-ului, scăpa singur pe dreapta și înscrie cu un șut pe sub portar. Faza este analizata VAR, dar golul este validat. Era minutul 39, scor 2-1. Șase minute mai târziu, arbitrul dă 11 m la intervenția lui Oancea asupra lui Camora după intervenția VAR, iar Deac transformă.


Evenimentele din partea secundă s-au jucat cu nervii lui Dan Petrescu. Totul culminează cu reușita lui Rusu, din min 60, care mai dă o speranță argeșenilor. Scorul este 3-2, însă două minute mai târziu meciul e întrerupt din cauza defectării instalaţiei de iluminat. Nocturna a repornit aproximativ 40 de minute mai târziu. La reluare, Ovidiu Hoban a risipit emoțiile ardelenilor cu un șut deviat din afara careului (min 72).
Astfel, CFR ajunge la 6 puncte în actuala stagiune, în timp ce argeșenii sunt lanterna roșie a Superligii: 3 meciuri, 0 puncte.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *