O firmă din Bucureşti, administrată de un cetăţean britanic, a concesionat în acest început de an o fostă magazie aparţinând Primăriei Lereşti, în acea locaţie intenţionând să dezvolte producţie de sucuri naturale, dar şi activitate de conservare şi valorificare a ciupercilor. Clark´s Cider srl Bucureşti a obţinut concesiunea prin negociere directă, urmând să plătească, timp de 20 de ani, o redevenţă lunară în valoare de 130 de euro. Obiectul principal de activitate al firmei este constituit de fabricarea cidrului şi a altor vinuri naturale. (C.I.B.)

Înmormântarea lui Omer Zin, motociclistului italian mort după ce a fost atacat de o ursoaică cu trei pui, pe Transfăgărășan. „Viața este o călătorie. Iar cel care călătorește trăiește de două ori”
La ultimul salut adus vineri, 11 iulie , lui Omar Zin, motociclistul italian care a fost ucis de o...
0 Comentarii