Web Analytics

Deputatul Bălăşoiu întreabă, ministrul Dezvoltării îi răspunde

de | 15.07.2021 12:54 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputatul PSD Aurel Bălășoiu a adresat o interpelare la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, care a avut ca obiect concretizarea sistemului informatic integrat de cadastru și carte funciară.
„În prezent, la nivelul oficiilor teritoriale de cadastru și carte funciară, arhivarea și gestionarea în format digital a titlurilor de proprietate se realizează prin intermediul aplicației informatice DDAPT (arhiva electronică a titlurilor de proprietate).

Din interogarea arhivei digitale a titlurilor de proprietate, rezultă că la nivel național au fost emise titluri de proprietate pentru suprafața de 13.413.840 ha, iar din informarea transmisă de OCPI Argeș, prin adresa nr. 3826/ 06.05.2021, până la această dată, la nivelul județului Argeș au fost emise 154.431 titluri de proprietate pentru o suprafață de 317.365,5 ha”, se arată în răspunsul din 18 mai a.c., semnat de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, și secretarul de stat Claudiu-Vasile Răcuci.

Citește și Aurel Bălașoiu: ”Iată cum a încercat PNL să se folosească de banii de pensii, alocații și salarii!”

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii