Web Analytics

Ludovic Orban, ironii la adresa Alinei Gorghiu: Nu știam că am o colegă care conduce Guvernul și Ministerul Educației

de | 7.07.2021 09:04 | Actualitate, Politica si Administratie

Președintele PNL, Ludovic Orban, i-a răspuns ironic, marţi, Alinei Gorghiu, după demiterea Elenei Liliana Murguleţ de la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, pe motiv că l-a susţinut pe Orban în alegerile interne.

Liderul PNL a afirmat că este „a nu ştiu câta decizie în care se fac schimbări în administraţie pentru că există o patimă prea mare în competiţia internă” a liberalilor.

CITESTE SI Alina Gorghiu: Inspectorul şcolar general al judeţului Argeş trebuie demis de urgenţă pentru că a dus politicul în şcoală ca să asigure victoria unui lider

„Nu ştiam că am o colegă senator care conduce Guvernul şi ministerul Educaţiei şi că inspectorii şcolari sunt schimbaţi la comandă politică. Din întâmplare o cunosc pe doamna profesoară Murguleţ. A fost profesoară într-un liceu care îmi este apropiat şi în care cineva foarte apropiat de mine a învăţat. Este un cadru didactic cu un înalt profesionalism, extrem de serios şi care a condus Inspectoratul Şcolar cu rezultate. Această decizie este a nu ştiu câta decizie în care se fac schimbări în administraţie pentru că există o patimă prea mare în competiţia internă”, a spus Orban, la sediul PNL.

CITESTE SI Inspectorul școlar general din Argeș a fost demis!

Reacția liderului PNL a venit după ce senatorul Alina Gorghiu a solicitat, luni, demiterea de urgenţă a inspectorului şcolar general al judeţului Argeş, susţinând că „a dus politicul în şcoală şi elevii în politică, uzând de poziţia sa”.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. D’apoi de … bre nea Sica/Mandolina, ce sa-ti fac „daca cartea” nu ti-a placut ! Ca-ti placu mai mult scartaitul de greiere, asta este ! De ti-ar fi placut cartea, ai fi aflat la timp … „Balada unui greier mic” ori si mai dihai „Greierele si furnica” !