Web Analytics
scris miercuri, 21.04.2021

Klaus Iohannis: „În noaptea de Înviere, creștinii nu vor completa declarație”

Klaus Iohannis a făcut declaraţii miercuri, după ce a efectuat o vizită oficială la centrul mobil de vaccinare din comuna Afumați din judeţul Ilfov. Vizita preşedintelui Klaus Iohannis vine în contextul în care de astăzi începe vaccinarea în centrele mobile din România.

Klaus Iohannis: „În noaptea de Înviere, creștinii nu vor completa declarație”

”Ne pregătim cu toţii de marea sărbătoare a Învierii Domnului şi vreau să ne pregătim foarte bine nu doar acasă, ci vreau să ne pregătim foarte bine în societate. În noaptea de Înviere, restricţiile de circulaţie se ridică. Creştinii vor putea să participe la slujbele de Înviere. Nu vor trebui să completeze declaraţie. Fiecare creştin va putea merge la biserică dacă doreşte.

Nu ne amestecăm în felul în care vor fi organizate slujbele la biserică.  Aceste lucruri sunt deja prevăzute în HG pentru starea de alertă care acum în vigoare şi nu vor exista modificări.

Nu vor fi restricţii suplimentare în noaptea de Înviere. În noaptea de Înviere vor fi mai puţine restricţii pentru că ne dorim ca oamenii să meargă la biserică”, a declarat Iohannis.

CITEȘTE ȘI Posibile reguli speciale la slujba de Înviere. Florin Cîțu vrea distanțare, în curtea bisericilor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. // Klaus Iohannis: „În noaptea de Înviere, creștinii nu vor completa declarație” //.
    Ete … ca se dezlega mutu’ la limba !

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...