Web Analytics

Update: Înmormântarea Dianei Radu, asistentul judiciar de la Tribunalul Argeș, va avea loc mâine, marți, ora 12 la Biserica Sf Dumitru, Găvana III

de | 18.04.2021 13:49 | Actualitate

Tatal și fratele Dianei Radu anunță pe toți cei care doresc să participe la tragicul eveniment provocat de dispariția fulgerătoare a celei mai dragi ființe a lor că înmormântarea va avea loc Marți în data de 20 Aprilie 2021 orele 13:00, la Biserica Sf Dumitru din cartierul Găvana 3, Pitești. Pana atunci corpul neînsuflețit al acesteia se află depus pe strada Ion Ghica nr 7 – Găvana 3.

 

Corpul neînsuflețit al Dianei Radu, asistentul judiciar de la Tribunalul Argeș, a ajuns acasă, în Pitești, str. Ion Ghica, nr. 7, unde cei care au cunoscut-o pot trece pentru rămas bun, începând cu ziua de azi, ora 14.

Reamintim că ieri la ora 11 a murit asistentul judiciar Diana Radu, în vârsta de 45 de ani, mamă a trei copii, soția judecătorului Daniel Radu, șef de secție la Curtea de Apel Pitești. De asemenea, Diana a fost fiica inginerului silvic Ion Dobrinoiu, fost director al Direcției Silvice Argeș.

Daniel Radu, soțul celei decedate, a postat astăzi un mesaj plin de sensibilitate pe un grup de socializare:

„Vă mulțumesc pentru gândurile nepretuite de încurajare și sprijin. Durerea este fără cuvinte. Nu există cuvinte, ce pot fi găsite în DEX, să exprime sentimentele mele și ale copiilor în schimbarea vieții noastre brusc. Mă întreb de ce noi, de ce acum și cu ce am greșit. În inima, în sufletul nostru și în mintea noastră sunt sentimente ce nu pot fi descrise. Căutăm răspunsuri și nu le primim. Dumnezeu să o odihnească”.

 

 

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii