Web Analytics

123.000 de euro, pagubă pentru fostul primar Proca

de | 25.02.2021 13:16 | Actualitate, Dezvăluiri

Litigiul din familia primarilor Proca de la Berevoești, având la mijloc restituirea a 123.000 de euro, s-a încheiat în primă fază, iar seniorul reclamant are la dispoziție calea de atac a apelului. Nu de alta, dar prima instanță a constatat că s-a prescis dreptul acestuia de a cere un termen până la care fiul și fosta noră să-i restituie banii.
În vara anului trecut a început procedura. Atunci, fostul primar de la Berevoești, Gigi Fănel Proca, și soția acestuia, Feldioara, i-au dat în judecată pe actualul primar, Florin Bogdan Proca, și pe fosta soție a acestuia, Grațiela Sava, în încercarea de a recupera de la aceștia suma de 123.000 de euro. De fapt, cererea părinților către fiu și fosta noră avea ca obiect pretenția către instanță de a stabili un termen scandent pentru restituirea banilor cu care copiii și-au luat un apartament în București, în anul 2008.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Verdict de conflict de interese pentru primarul de la Berevoeşti / Proca jr., condamnat pentru „infracţiunea de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane”

Citește și De ce nu ne miră? Un arestat în dosarul de sclavie, propus în 2012 de primarul Proca pe lista de consilieri locali

Citește și Primarul Berevoieştiului, Fănel Gigi Proca, renunţă la funcţie pentru fiul său

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii