Web Analytics

Tensiuni la nivelul conducerii FC Argeş

de | 4.02.2021 13:17 | Actualitate, Culise

Deși echipa se află pe un trend ascendent aproape neverosimil, se pare că mai multe persoane, cu caracter foarte puternic, nu prea au loc la aceeași masă sau, mă rog, în vestiar. Spunem acest lucru pentru că la nivelul conducerii au început să apară oarece tensiuni în luarea deciziilor. Așa se face că vorbim de două tabere la FC Argeș, la nivel de factor decizional. Pe de o parte, este vorba despre ”gruparea” formată din managerul Jean Vlădoiu, antrenorul principal Mihăiță Ianovschi și directorul executiv Bogdan Stoica și, pe de altă parte, de ”gruparea” formată din antrenorul Andrei Prepeliță și marea majoritate a jucătorilor, susținută în special de sponsorul Viorel Tudose. Primarul Gentea încearcă să țină un echilbru, dar parcă ar înclina spre Andrei Prepeliță & comp. Dar așa se întâmplă pe la noi (deh, meteahnă românească!), de ce să fie bine, când poate să fie rău…?
Dacă Jean Vlădoiu și compania au reușit să câștige respectul suporterilor alb-violeți și pe cel al oficialilor FRF, Andrei Prepeliță ”a câștigat” vestiarul și este foarte aproape de jucătorii alb-violeți. Sperăm, totuși, ca lucrurile să revină la normal fiindcă toată lumea vrea ca FC Argeș să rămână în Liga I.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Andrei Prepeliţă, antrenor FC Argeş: „Urmărim jucători. Nu vrem să transferăm cantitate, ci fotbalişti care pot să ne ajute”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii