Web Analytics

Candidatul PMP la Primăria Bradu, Florin Frătică: „Am convingerea că voi câştiga alegerile de duminică”

de | 24.09.2020 13:18 | Politica si Administratie

# Duminică sunt alegeri, e momentul adevărului. Cum credeți că vor vota brădenii?
– Brădenii sunt deștepți, nu se vor lăsa păcăliți de lucrări făcute sau începute în ultimele luni, din motive electorale. Trei ani nu faci nimic, te apuci înainte de alegeri și te aștepți să câștigi. Greșit! Lucrările trebuiau făcute într-o ordine firească, încet și logic. Va fi un vot strâns, în urma căruia eu voi câștiga alegerile de la Bradu, pe 27 septembrie.
# Ce are în plus Florin Frătică din 2020, față de Florin Frătică, primarul brădenilor din 2008-2016?
– Se spune că cine învață din greșelile altora este un om deștept, iar cine nu învață nici din greșelile lui și nici din ale altora este prost. În 2008 am devenit primar, nu aveam experiență în administrație, am învățat din greșelile mele, dar și din experiența altor colegi primari, atât din România, cât și din străinătate.
# Numiți trei mari provocări pentru comuna Bradu și viitorul primar pentru următorul mandat, care va începe după 27 septembrie.
– Având în vedere această criză sanitară, care va fi urmată cu siguranță de o criză economică, cred că bătălia se va duce între toți primarii, indiferent de mărimea bugetelor locale. Și se va duce în primul rând pentru atragerea fondurilor europene. E bine să conștientizăm că această criză nu va ocoli nici comuna Bradu, care, din fericire, beneficiază de un concurs de investiții la nivel național, cum ar fi drumul expres A1-Craiova, Autostrada A1 pe tronsonul Pitești-Sibiu, dar și de posibila transformare a Diviziei Oltchim, de pe platforma Petrochimică Arpechim, într-un parc industrial de tip Cluster prin asocierea dintre Bradu, municipiul Pitești și Consiliul Județean. UE a pus la dispoziția României un buget de peste 80 miliarde euro față de cel propus inițial, undeva cu puțin peste 30 miliarde euro. E o șansă unică, ce nu trebuie ratată și care va permite bugetului local să se îndrepte către rezolvarea problemelor de interes direct ale brădenilor și nu numai.
# Caracterizați pe scurt actuala campanie electorală de la Bradu, cu revelațiile și dezamăgirile ei.
– O campanie electorală atipică, cu multe restricții impuse de pandemie. Am o echipă unită, de oameni deștepți, alături de care am făcut față tuturor provocărilor, formată în principal din susținători tineri, alături de care m-am simțit și eu plin de energie și determinare, cu convingerea că vom și voi câștiga alegerile de duminică.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii