Web Analytics

Tatăl regretatei Mădălina Manole, infectat cu COVID, a decedat!

de | 10.09.2020 08:33 | Actualitate

Doliu în familia Mădălinei Manole! Tatăl regretatei Mădălina Manole, infectat cu Covid, a decedat la vârsta de 77 de ani, după ce în cursul zilei de ieri a intrat în comă, la Ploiești. 

Ion Manole a fost resuscitat, a răspuns la intervenția medicală, dar din păcate viața i s-a sfârșit.

Ion Manole ar fi fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu mai multe zile. A acuzat dureri musculare și lipsa gustului și a mirosului. I s-a făcut un test de Covid, care a ieșit pozitiv.

Starea lui de sănătate a început să se înrăutățească din ce în ce mai tare, iar joi dimineață a ajuns la spitalul din Ploieșți.

Medicii ar fi vrut să-l transfere la spitalul din Focșani, din lipsa de paturi la Terapie Intensivă, dar familia s-a opus. Starea pacientului nu ar fi permis o astfel de deplasare, iar spitalul din Focșani nu ar fi atât de bine dotat că cel din Ploieșți.

Ion Manole a fost intubat şi respira ajutat de un ventilator mecanic. Acesta a ajuns joi la unitatea medicală unde trebuia intubat imediat, doar că la Secţia de Terapie Intensivă nu era niciun pat liber. Aşa că Ion Manole a fost nevoie să aştepte, într-o secţie a spitalului, eliberarea unui loc.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii