Web Analytics

Grupul AKTA, preluat de RCS&RDS, are ca acţionari şi oameni de afaceri din Argeş

de | 31.07.2020 10:14 | Economie

# Rețeaua TV unde dețin participații oamenii de afaceri Gheorghe Pristavu și Gheorghe Văsâi urmează să fie cumpărată cu circa 80 milioane euro
Consiliul Concurenței a dat undă verde preluării de către RCS&RDS a grupului AKTA, tranzacția efectuându-se la un preț de circa 80 de milioane de euro și cu condiția respectării unor angajamente care să nu ducă la evitarea unei concentrării economice nepermise. Trecerea la reţeaua RCS&RDS urmează să fie finalizată în 3 ani de la aprobarea tranzacţiei, timp în care compania intenţionează să migreze mai mult de 95% dintre clienţii preluaţi la o infrastructură de fibră optică.
Operatorul de cablu, Internet și telefonie AKTA, prin cele două firme care formează grupul, este activ și în județul nostru, mai ales că printre acționarii la Digital Cable Systems, societatea care deține licența audiovizuală, se află și afaceriști din Argeș. Cei mai cunoscuți sunt piteșteanul Gheorghe Văsâi și câmpulungeanul Gheorghe Pristavu (foto), aceștia având acțiuni la DCS fie în mod personal, fie prin intermediul firmelor Girexim, respectiv Intexprim.
Cătălin Ioan Butoiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii