Web Analytics

Noul prefect Emanuel Soare, după instalarea în funcție: „Argeșul va ajunge în topul județelor din România”

de | 6.02.2020 19:34 | Actualitate

S- a întregit echipa de conducere a Instituției Prefectului Argeș. În această seară, a avut loc instalarea în funcții a noului prefect Emanuel Soare și a subprefectului Andrei Ciungu. Evenimentul s- a desfășurat în Sala mare a Consiliului Județean Argeș. Invitatul special a fost Antonel Tănase, secretarul general al Guvernului.

Prefectul Emanuel Soare

După intonarea imnului României, subprefectul Adrian Bughiu a citit hotărârile de exercitare temporară a funcțiilor de prefect și subprefect, semnate de premierul Ludovic Orban în data de 4 februarie 2020. Au urmat depunerea jurămintelor de credință. Noul prefect și al doilea subprefect au jurat să respecte legile țării și să facă tot ce le stă în putere pentru binele județului Argeș.

Subprefectul Adrian Bughiu: „Chiar am așteptat acest moment de mai bine de o lună. Mă bucur că s- a întâmplat. La nivelul conducerii instituției noastre avem o echipă tânără. Eu cred că va reuși să imprime o viteză în plus direcției căreia se adresează instituția de față”.

Prefectul Emanuel Soare s- a declarat onorat: „Este un moment emoționant pentru mine. Nu mă gândeam cu un an în urmă că voi ajunge în această situație de mare cinste. În urmă cu aproximativ un an, am luat o decizie foarte serioasă de a ma implica mai mult in viața publică. Am considerat ca sunt reprezentantul unei generații care nu mai poate sta pe margine și am luat decizia de a mă implica. Sunt profund onorat și conștient de importanța si seriozitatea pe care o aduce funcția de prefect. Vreau să vă asigur că, în calitate de reprezentant al guvernului în teritoriu, voi face tot ceea ce va sta în puterea mea și voi transfera competențele pe care le- am exercitat în altă zonă către zona aceasta. Și vreau să transmit un mesaj foarte clar, simplu și serios către cetățeni: să înceapă să aibă încredere în instituțiile statului, pentru că guvernul care conduce destinele țării în acest moment este unul capabil să îndrepte România în direcția care trebuie. Sunt onorat, vă multumesc pentru toată încrederea și vă asigur că ați luat una dintre cele mai bune decizii, iar Argeșul va ajunge acolo unde trebuie, în topul județelor din România”.

Subprefectul Andrei Ciungu ( Foto- primul din stânga): „Vreau să mulțumesc partidului PMP pentru propunerea în ceea ce mă privește, fără care nu ajungeam aici. Îmi propun să fac echipă cu dl prefect și să îl sprijin cu tot ce am învățat în toți acești ani la Prefectură”.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole