Web Analytics

Ședința Secţiei pentru Judecători din cadrul CSM: pensionări și numiri în instanțele argeșene

de | 6.02.2020 20:11 | Actualitate

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a analizat în ședința Secției pentru Judecători, derulată joi- 6 februarie, cererile de pensionare depuse de judecători, printre care se numără și cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, a lui Nifon Sachelarie, judecător la Tribunalul Argeș.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerilor privind: (…) eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului SACHELARIE NIFON, judecător la Tribunalul Argeş, se arată în ordinea de zi a CSM, care se poate gasi pe site- ul instituției.

Judecătorul Daniel Radu

Tot joi, Secția pentru judecători a decis ca judecătorul Daniel Radu să fie delegat în funcţia de preşedinte al Secţiei a II-a civile, de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Piteşti.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în unanimitate, delegarea în funcţia de preşedinte al Secţiei a II-a civile, de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Piteşti a domnului judecător RADU DANIEL, începând cu data de 07.02.2020, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

Pe ordinea de zi a fost propusă și prelungirea delegării în funcţia de preşedinte al Secţiei pentru conflicte de muncă şi asigurări sociale din cadrul Tribunalului Argeş a judecătoarei Nicoleta Iuliana Căpitănescu.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcţia de preşedinte al Secţiei pentru conflicte de muncă şi asigurări sociale din cadrul Tribunalului Argeş a doamnei judecător CĂPITĂNESCU NICOLETA IULIANA, începând cu data de 06.01.2020, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)

În legătură cu validarea rezultatelor concursului de promovare în funcţii de execuţie pe loc a judecătorilor, desfăşurat la data de 15 decembrie 2019, secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea memoriilor formulate de mai mulți judecători de la Tribunalul Ilfov, Tribunalul Sibiu, Tribunalul Dolj, Tribunalul Olt, dar și memoriile formulate de Alina Elena Austrianu, judecător la Judecătoria Câmpulung. Aceștia au solicitat suplimentarea/redistribuirea locurilor pentru promovarea pe loc la Curte de Apel, se mai arată în ordinea de zi a secției pentru judecători, soluționată in 6 februarie a.c.

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii