Web Analytics

Trupul neînsuflețit al lui Ilie Bărbulescu va fi depus la Biserica Sf. Andrei din Trivale

de | 1.02.2020 14:19 | Actualitate, Sport

 

Campionul european de la Sevilla, Ilie Bărbulescu, a fost găsit mort în această dimineață, în pat, chiar de soția sa. Femeia a chemat Poliția pentru că înainte să facă groaznica descoperire, ar fi auzit zgomote prin casă.

Când s-a dus să verifice despre ce este vorba, și-a găsit soțul, fără suflare, în pat. Conform polițiștilor prezenți la fața locului, nu există suspiciuni legate de cauza morții. Ilie Bărbulescu nu se afla în evidența vreunui medic, motiv pentru care este necesară autopsia în vederea eliberării certificatului de deces. Ilie Bărbulescu urma să împlinească 63 de ani.

Trupul neînsuflețit al marelui campion argeșean va fi depus mâine după amiază la Biserica Sf. Andrei din cartierul Trivale, Complex I, iar înmormântarea va avea loc marți la Cimitirul Sf. Gheorghe din Pitești. Demn de reținut că Ilie Bărbulescu nu avea un loc de veci, iar cel care s-a implicat direct pentru rezolvarea acestei probleme a fost omul de afaceri Cătălin Bulf, cel care s-a oferit chiar să suporte cheltuielile pentru construcția unei cripte.

Bărbulescu a făcut parte din echipa care a cucerit ultimul titlu cu FC Argeș, în sezonul 1978-1979. În plus, acesta a cucerit, cu Steaua, trei titluri de campion, două Cupe ale României, o Cupă a Campionilor Europeni și o Supercupă a Europei.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii